• Facebook
  • Linkedin

Tel: 0726788953

Complex agrement

Ref # : ZR0030

Vandut 410,000.00 €
Complex agrement

Vanzare spatiu comercial pozitionat in centrul localitatii Boldesti-Scaeni, avand destinatia de complex de agrement cu:

restaurant si terasa – cu o capacitate de 200 locuri,  cu mobilier si dotari necesare organizarii de evenimente ( mese, scaune, sistem sonorizare) . Bucataria este dotata si amenajata corespunzator cu: utilaje de gatit, echipamente frigorifice, chiuvete si mese de lucru, hota cu motor extern. Exista toate spatiile  anexe ( spatiu de preparare preliminara, spatii de depozitare, vestiare filtru ), astfel incat  activitatea de alimentatie publica sa se poata desfasura conform normelor legale in vigoare.

piscina si strand  - cu o capacitate de 500 locuri, mobilier si dotari necesare ( sezlonguri, umbrelute, instalatie filtrare apa piscina, vestiare si grupuri sanitare pt clienti, zona de dusuri pentru clienti cu sistem pe baza de panouri solare).

terenuri de sport : 1 teren de fotbal si 1 teren de tenis , cu instalatie de nocturna si instalatie sonorizare;

Spatiul dispune de dotari care permit functionarea ca si club de noapte/discoteca : zona de bar, zona de garderoba, mobilier adecvat ( masute, canapele, mobilier specific pt DJ), instalatii si echipamente specifice de sunet si lumini ( videoproiectoare, sistem boxe si amplificatoare, masina fum, sistem laser , etc.)  A fost complet renovat in perioada 2005-2007. In prezent este functional si autorizat pentru toate activitatile descrise mai sus.Complexul are o suprafata totala de 6.668 mp, din care: suprafata construita 3007 mp , suprafata libera 2718 mp, suprafata ocupata de retele si cai acces 943 mp.Imobilul este racordat la toate utilitatile  ( apa, canalizare, gaze, energie electrica, telefon, internet si cablu TV)  si dispune de centrala termica proprie. Pret vanzare 410.000 Euro + TVA

 

 

Informatii proprietate

  • UTILITATI
  • Utilitati generale : apa, canalizare, electricitate, gaze
  • ALTE INFORMATII
  • Disponibilitate : vandut
Va rugam sa introduceti simbolurile din imagine in campul de mai jos.