• Facebook
  • Linkedin

Tel: 0726788953

Inchiriere complex de agrement in Boldesti-Scaeni, jud. Prahova

Ref # : ZR0233

Vandut 2,000.00 €/Pe luna
Oportunitate!!! Inchiriere complex de agrement in Boldesti-Scaeni, jud. Prahova, ce include restaurant cu terasa, disco-bar, club de noapte, piscina, trenuri de sport etc.

Inchiriere spatiu comercial pozitionat in centrul localitatii Boldesti-Scaeni, avand destinatia de complex de agrement cu:

restaurant si terasa – cu o capacitate de 200 locuri,  cu mobilier si dotari necesare organizarii de evenimente ( mese, scaune, sistem sonorizare) . Bucataria este dotata si amenajata corespunzator cu: utilaje de gatit, echipamente frigorifice, chiuvete si mese de lucru, hota cu motor extern. Exista toate spatiile  anexe ( spatiu de preparare preliminara, spatii de depozitare, vestiare filtru ), astfel incat  activitatea de alimentatie publica sa se poata desfasura conform normelor legale in vigoare.

piscina si strand  - cu o capacitate de 500 locuri, mobilier si dotari necesare ( sezlonguri, umbrelute, instalatie filtrare apa piscina, vestiare si grupuri sanitare pt clienti, zona de dusuri pentru clienti cu sistem pe baza de panouri solare).

terenuri de sport : 1 teren de fotbal si 1 teren de tenis , cu instalatie de nocturna si instalatie sonorizare;

Spatiul dispune de dotari care permit functionarea ca si club de noapte/discoteca : zona de bar, zona de garderoba, mobilier adecvat ( masute, canapele, mobilier specific pt DJ), instalatii si echipamente specifice de sunet si lumini ( videoproiectoare, sistem boxe si amplificatoare, masina fum, sistem laser , etc.) 

 A fost complet renovat in perioada 2005-2007. In prezent este functional si autorizat pentru toate activitatile descrise mai sus.

 Complexul are o suprafata totala de 6.668 mp, din care: suprafata construita 3007 mp , suprafata libera 2718 mp, suprafata ocupata de retele si cai acces 943 mp.

 Imobilul este racordat la toate utilitatile  ( apa, canalizare, gaze, energie electrica, telefon, internet si cablu TV)  si dispune de centrala termica proprie.

 Dispune de zona cu locuri de parcare, iar accesul este usor, atat pentru persoane cat si pentru auto.

Pret inchiriere 2000 E/luna, negociabil

 

 

 

Informatii proprietate

  • DESTINATIE
  • Destinatie : Nerezidential
  • ALTE INFORMATII
  • Disponibilitate : vandut
  • CARACTERISTICI
  • Suprafata construita : 3007
  • Suprafata teren : 6668
  • Tip imobil : complex de agrement
Va rugam sa introduceti simbolurile din imagine in campul de mai jos.
Proprietati asemanatoare
Proprietati asemanatoare
Proprietati din aceeasi categorie