• Facebook
  • Linkedin

Tel: 0726788953

Termeni si conditii

II ZAHARIA RODICA-MARIA este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova sub nr. F29/241/2015, avand Codul Unic de Inregistrare  34125319, cu sediul social in Municipiul Ploiesti, str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 11, bl. 76, sc. C, ap. 45, jud. Prahova, avand obiect de Activitate “Agentie Imobiliara” conform cod CAEN 6831, membru al Asocatiei Brokerilor Imobiliari avand licenta nr. 0705, denumita in continuare Agentia.

Site-ul www.zaris.rentimob.ro (numit in continuare site-ul) este un material de informare online oferit de catre Agentie in scopul de a prezenta informatii utile pentru colaboratorii si partenerii nostri. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa nu mai utilizati site-ul. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica/rectifica informatiile despre Termeni si Conditii de cate ori este necesar.

Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materiale din diferite zone ale acestui site doar pentru utilizarea proprie. Orice copiere, reproducere, distribuire, republicare, utilizare partiala sau completa a acestui site (texte, imagini, logo-uri, design etc) fara acordul expres al Agentiei este interzis si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Este nepermisa utilizarea acestui site in scop de distrugere sau alterare a continutului acestuia. Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele nepotriviri, indisponibilitati sau alte erori. De asemenea, nu este raspunzatoare fata de eventualele pagube aduse catre utilizatori sau catre sistemele lor de calcul rezultate din folosirea nepotrivita a site-ului.

Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, niciuna din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii  in sarcina Agentiei.